Monday, December 12, 2011

Jogging @ Taman Bukit Jalil

Hari ni buat pertama kali dalam tahun 2011 aku pi joging @Taman Bukit Jalil..astaghfirullahhalazim.. teruk bebenor aku ni.. maksudnyer lepas aku ade keta bulan 4 dlu..aku terus tak joging..dulu ade jgk jalan kaki pegi balik opis 10 minit.. Lepas tu asyik penat kerja, busy berfikir dan weekend pi jln2 shoping.. Jogging? never! bukan ape, walaupon aku tak amalkan lagi diet secara serius tp aku nak keluarkan peluh jek..

Berenti sat snap gambo..

Air sedikit keruh tp xper sbb pemandangan still cantik..

Aku rase kalu sape2 nak wat gamba outdoor..kat area sini pon boleh tahan..
Kalau nak menenangkan pikiran pon boley,, xdek sape nak kacau..

No comments:

Post a Comment