Wednesday, May 27, 2009

Week 2

Aku balik kmpung bila cuti 2 hari..bila nk balik sni semula rase x semangat lgsung..aku selalu harap mase cepat lah berlalu seperti selalu..hmm..hari isnin tu tuhan telah memberi aku sorang kawan baru, nama nya Asmaq, bdk pra-praktikal selama 3 weeks. kmpung dia pn dekat dgn kmpung aku..sembang2 punya sembang dia rupa-rupanya sepupu kpd suami ily..hmm..orgnya ramah dan boleh tahan gila-gila..seminggu kenal dia mcm dh sebulan kenal..dia selalu lepak kat meja aku..smpai ramai jgk staff kata kami adik beradik la, muka nk serupa la..hmmm..apa pun aku dah x boring nak mampus mcm minggu lps..

minggu nie jgk aku jumpa my supervisor..jadi start minggu ni bermula lah kerja yg aku kena buat, practical training student database system utk kolej nie..my supervisor orgnyer efficient and effective, aku rase la..sbb cara dia suruh aku buat itu and ini..hmm adelah yg membuatkan aku beranggapan mcm tu..susah nk explain kat sini..

No comments:

Post a Comment