Friday, May 8, 2009

Minggu akhir sebelum praktikal yg membosankan..

Apa lah yg harus dibuat jika aku ditinggalkan sebegini rupa :(( aku ditinggalkan oleh.......housemateku..argh..diorang dh balik kmpung..kalau aku ditinggalkan setakat sehari dua, aku x kisah..tapii..seminggu beb..mana hati tak tahan menanggung bosan dan rindu nk balik kmpung jgk..altromannn..selamatkan aku dan kuarkan aku dari zon arau ni..tolongggg, alamaak oltroman jauh kat jepun..sapa yek..papaya tulun..tulun..last paper aku ahad ni..tp dah berhari2 aku x study..aku wat ape yek..nape la mase cpt sgt berlalu..hari2 yg aku lalui sama aje..meh nk citer skit kat sni..pagi2 tau tau je la kan..aku dh x ikut cerita kat tv1 tu, 'dari mata arisa' sbb byk episod dh aku tinggal..jd aku mcm x teruja nk tgk dh citer tu..tengahari td aku terbukak citer pilipina..ade pelakon pompuan lawa tu, kristine hermosa, aku suka sgt tgk citer kalau dia berlakon..teringat citer pangako sa yo dan lain2 yg dia berlakon..sukanyer aku..kalau la dia berlakon dgn hero lama dia tu..hmm..tp asyik bawa watak org miskin jer..hmmm
kristine hermosa (kakak angkat aku nie..)

Betullah kata org kalau paper last semangat nk study lemah semacam..tp aku xdek cuti..pas ni praktikal.penatnyer..pendek kata, smpai ujung tahun ni la aku sibuk n buat2 sibuk n menyibuk..
study + chating = x membawa faedah..hehe


Gamba diatas xdek kena mengena dgn cerita di sini..tp aku lukis time aku bosan nk pengsan tahap cicak terputus ekor.. dlm lab time encik khairul yg comel tp dh berkahwin nie bg ceramah..

Tiap2 ptg aku akan kuar pinjam skuter inat masuk uitm..nape aku masuk uitm yek..tiba2 mcm ader benda je x selesai lg..huhu..tp dh selesai dh urusan psal praktikal tu..lps tengok citer matahari, dieha ajak aku kuar makan..hmm nk tau tak tini..nie la projek aku n dieha tiap2 mlm kuar makan di lokasi berbeza..aku jrg sgt kuar mkn, bile kuar mcm skrg,rase mcm laju je duit mengalir kuar..tp sbb bosan punye pasal..lgpun bila lg kan..tahun dpn aku akn tinggalkan arau selama-lamanya(dh grad la, bukan tu..)..huhu..kpd 2 org housemate aku,inat n min(bkn sekelas)..nasib baek ade korang berdua di sisi aku..xla aku bosan tahap lipan tua..pd inat, timakasih la ko pinjamkan skuter kesayangan ko kat aku yg sebatang kara kat sini..ko pun lps ni dh grad..ko nk kuar dh dr umah sewa ni..pastinye aku akn rindu kat ko sbb ko ni selalu jgk wat aku ketawa..aku pn xleh la lg nk kacau ko yg agak penakut pd binatang peliharaan aku tu..hmm..

inat (pewwiittt!!)

last pose dgn inat sebelum aku bertolak..


binatang peliharaan sapa la nih..

Dlm external hardisk aku byk gile movie yg aku copy dr kwn2..tp aku lgsung xtgk..dlu aku ni hantu citer korea..esok nk exam pn aku penah menjeling2 tgk citer full house..kenapala aku jd mcm ni.alih2 citer yg sama jgk aku tengok..citer ape lg...citer kuch2 hotak hai la...nk dkt 10 kali aku tgk..tak pun sin chan..sin chan tu aku tgk time nk tido jer ptg2..aku bukan la kemaruk sinchan mcm tini tu..hehe..
sabarje la niq..hari kamu akan tiba jgk..

2 comments:

  1. "hmm nk tau tak tini..nie la projek aku n dieha tiap2 mlm kuar makan di lokasi berbeza"

    oooo skrg baru la aku tau..klu x aku mmg xtahu pon...

    weh..best la citer shin chan..

    ReplyDelete
  2. hahahahah tini kemaruk sin chan .....

    ReplyDelete