Monday, April 20, 2009

kampung, nantikan kepulanganku..

Rindula nk balik kmpung, dh lama x balik kmpg, last balik cuti mid term dlu bulan 2, rasa mcm dh setahun x balik. rindula.. nk balik sgt ni, tp apakan daya cuti study week ni pun kerja berlambak. abih study week, kena la study, dh nk exam..disebbkan study week aku diisi dgn kerja2 yg x settle lg, jd aku ada 2 hari je nk study subjek HCI. itupun tolak waktu iklan, waktu melara, waktu tido...hmm. aku rase mmg x cukup bekalan time masuk peksa pg td. sudahnya, aku hanya mampu merapu meraban, dah la sakit perut n mengantuk..tp xpa,aku harap ape yg aku merapu tu ade point n mark.hehehe..
ptgnya pulak ake pegi presentation depan dr.sl..aku bimbang gak kalau aku xberjaya tp aku xmau lasung pikir hal tu, aku pegi ikut hati n ilmu di dada jer. mase tu terbayang jgk peristiwa aku dgn 2 org panel aku yg lepas....hmm..no komen..so far, sume soalan aku jwp dgn baik, tp kdg2 tu ade jgk soalan yg aku x sure tp aku jwp jgk dgn nada confidentnyer..yes dr.. yes dr..
hmm..berbalik pd kmpung..aku nk balik..........kalu balik boleh tengok bola, kalu balik boleh masak2 benda yg aku xleh masak kat umah sewa ni, kalu balik aku boleh main2 dgn ank sedara...leh jgk layan AF7 sbb raja lawak dh abes..plg penting kampung adelah satu zon yg bebas dr masalah yg membelengguku di arau..dah la dgn tahap kepanasan di arau yg melampau..sampaikan mandi time maghrib pun air paip panas lg..hmm leh wat air nescape terus, xyah susah2 jerang air..

1 comment: