Tuesday, April 21, 2009

Aku bukan penulis professional..

cuaca kat perlis nie mmg pelik..dulu ujan x henti2 smpai bnjir dpn umah ni, pastu berangin kuat smpai bj pn boleh terbang ke umah sebelah.. then, skrg panas xterkata dgn kata2.. mujur la pg td hujan turun sebelah pg..mmg ajaib kalau ujan sebelah pg..hmmm..ape yg nk diherankan, cuaca tak menentula katakan...


ckp pasal menulis blog ni, mesti ade org kata xdek kerja lain ke..ataupun tulis cerita syok sendiri, ataupun bla..bla..bla. sebenornye aku ni mmg penulis berbakat(perasan gila). dari kecik lagi aku suka subjek penulisan, ala yg wat karangan tu..tu time sek rendah.. naik sek men aku selalu menulis something pastu pass kat kwn2. lama2, adela certain kwn2 sekelas aku selalu sruh aku tulis something..ape yg aku tulis tu..ermm..mcm2la..biarlah rahsia..tp ade sorang kwn aku..dia suka sgt baca..tp dia dah meninggal xlama kemudian sbb accident:((

time duk poli dungun dlu pn geng aku sj yg tau ape yg aku tulis dan ape yg diorg pernah baca..skrg dh ade blog, aku rase mcm okla sbb nie aje lah tmpat aku berkongsi cerita..

1 comment:

  1. nik..buat la novel..smlm aku bru berbincng ngn faz..nk soh ko bukukan 1 novel..kompem laris..susunan ayat ko teratur,,,ada gabungan lawak, serius, kelakar...aku suka bc penulisan ko..buat la nik..nnti aku beli novel ko yag original..

    ReplyDelete