Wednesday, April 29, 2009

3 cute baby girls..

Mula2 upload gamba nie, tiba2 aku x ingt nama baby ni sumer, apa dh terjadi dgn aku ni..maybe lama dh x dakap mereka, ni yg keberapa pun aku x tau, kena pakai calculator nk kira..hehe..ala..tomei..tomei..ambik masa nk igt nama diorg..hehe nama penuh apetah lg..dr kiri Zara, Amira, yg satu lg ni aku x ingatttt..zara tu pun x sure..kuang asam punya mak sedara..
beli satu percuma dua..beli dua percuma satu..beli tiga percuma mak sedara dia..
astarafirullahhalazim..gurau2 je..hehe..ank2 adalah harta dan anugerah tak ternilai dunia dan akhirat (insaf metarr..)
dh besar nnti kawan baik2 yer..

1 comment: