Friday, March 20, 2009

Test JPJ



Pagi td aku dh wat test JPJ, alhamdulillah aku lulus. awal jgk la aku pegi dgn niat nk abih cpt2, last2 dpt no. ke 34 dr 70 orang kat situ. dari kul 8 pg menunggu, peg. JPJ x dtg2, tu yg wat aku tersengguk2 dan menguap berpuluh2 kali. hampir 9.30 pg, baru start test, aku tengok sumer org mcm lulus, mane taknyer, masing2 mempamerkan senyuman hingga ke telinga. mcm2 gelagat aku tengok. sbelum test mula, cikgu yg ngajar tu mintak maaf pd sume sbb laser dan strict nk mapuh dan dia bg tips utk hilangkan nervous dlm litar adalah dgn membayangkan peg. JPJ memakai tshirt pagoda bukannyer pakai uniform. betulke camtu, depens masing2 la kan..hehe..kalau peg.pompuan? tp nasib baik la aku cool jer td. cehh..

1 comment: